Opbevarer Snapchat dine snaps længere end du tror?

En af de mest populære fotodelingsapps på internettet, hvis funktioner kopieres og konkurreres ubarmhjertigt af en endnu større fotodelingsapp - Instagram - har stadig sin rimelige andel af unikke funktioner, men sletter tjenesten endda dine snaps?




Sidste måned opdaterede Snapchat deres app med nye brugerdefinerede historier som giver brugerne mulighed for at samarbejde og oprette historier på Snapchat og dele med deres tilhængere.



En af Snapchats mangeårige unikke funktioner er, at Snaps bliver automatisk slettet efter en vis tid - men er det virkelig sandt?



Uden tvivl bliver de slettet fra din enhed, men de forbliver muligvis på Snapchat-serverne i så længe som 30 dage, før de faktisk også bliver slettet derfra.

Læs også: Instagrams behov for at klone Snapchat snarere end innovere er foruroligende.

I deres Fortrolighedspolitik, Siger Snapchat, 'Vi sletter automatisk indholdet af dine Snaps (de foto- og videomeddelelser, som du sender din ven) fra vores servere, efter at vi registrerer, at en Snap er blevet åbnet af alle modtagere eller er udløbet'.

Snapchat gør ikke dette med vilje, men det er gjort, så din historie når ud til det tilsigtede publikum, inden den bliver slettet.

”Når vi har fået besked om, at der er åbnet et snap af alle dets modtagere, slettes det fra vores servere. Hvis en snap stadig ikke åbnes efter 30 dage, slettes den også fra vores servere, ”siger virksomheden erklærede.

Det betyder, at selv en af ​​dine kontakter, som du har sendt Snap til, ikke åbner fotoet eller videoen, vil dataene blive ope på Snapchat-serverne i 30 dage.

Dette beskytter dig dog ikke mod, at andre brugere gemmer (via et skærmbillede) og deler dine Snaps hverken på appen eller andre steder på internettet.

Læs også: 6 grunde til at bruge Snapchat, selvom du ikke er en teenager.

Hvis du er bekymret for, at nogen misbruger dine Snaps, skal du filtrere din kontaktliste, da dem, der får adgang til dine snaps, også kan gemme dem på ubestemt tid, og selv du kan se, om nogen har taget et skærmbillede af din Snap, det hjælper ikke rigtig.

Der er en officiel måde at gemme dine Snaps på tjenestens servere ved at gemme dem som Snapchat Memories og de forbliver der, indtil de slettes af brugeren.