Sådan bruges Facebook-profilbeskyttelse til at beskytte dine profilbilleder

For at begrænse misbrug af profilbilleder har Facebook introduceret en ny funktion - Facebook-profilvagten. Denne funktion, der lanceres kun i Indien, indtil nu, vil begrænse andre fra download eller gemme profilbillederne af deres Facebook-venner.




Her i dette indlæg i dag præsenterer vi dig trinnene for, hvordan du bruger Facebook-profilvagt for at beskytte dine profilbilleder.



Se også: Facebook introducerer profilbillede: privatlivsforbedring for brugere?



Hvad er den nye Facebook-profilbillede?

Denne nye funktion hjælper med at sikre dit Facebook-profilbillede ved ikke at lade andre (Læs, Facebook-fremmede) tage skærmbilleder af det, tilføje deres egne tags eller dele det på nogen måde.



Denne nye funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i Android-appen og finder endnu ikke, det er vejen til iOS-brugere.





1. Ignorer ikke hilsenen

Hvis du er blandt de heldige fugle, hvis Facebook-app er blevet opdateret til den nyeste version, vil du blive mødt med funktionen, når du starter den.

Det er i form af 'Hjælp med at beskytte dit profilbillede'. Tryk på det, så omdirigeres du til en side, der giver dig mulighed for at vælge et nyt billede eller tilføje en beskyttelse til det eksisterende billede.

Her kan du vælge at flytte billedet på samme måde som i et normalt scenarie. Når det er gjort, skal du klikke på Gem.

Ta-Da, du er klar med den ekstra smule sikkerhed på dit Facebook-profilbillede.





2. Vælg et design

Når du er færdig, vil Facebook bede dig om at vælge et design, som du kan vælge at have oven på dit billede. Disse designs - i form af linjer og mønstre - vil fungere som et overlay til dit billede og i sidste ende afskrække andre mennesker fra tage skærmbilleder.

Du kan vælge ikke at have ekstramateriale og bare gå videre med det almindelige skjold. Når det er gjort, skal du klikke på Næste og gem det nye profilbillede.

Bemærk, at privatindstillinger af dit billede forbliver det samme.



Ikke behageligt?

Hvis du ikke er tilfreds med den nye privatlivsbeskyttelse og gerne vil have den fjernet, heldigvis, kan det også gøres.

Gå over til det nye profilbillede, klik på Muligheder og vælg Sluk beskyttelsen af ​​profilbilleder mulighed.

Drillen er den samme, hvis du vil tænde den igen (profilbillede> Valg> Tænd for profilbillede).





Begrænsninger?

Ingen ny funktion er uden dens andel af begrænsninger og fejl, og Profilbillede Guard er ikke anderledes. Teoretisk set lader det dig ikke downloade, gemme, tilføje tags eller tage et skærmbillede af profilbilledet.

Imidlertid ser skærmbegrænsningerne ud til kun at fungere i nogle situationer. Selvom det til tider viste mig meddelelsen “Kan ikke tage et skærmbillede på grund af sikkerhedspolitikken”, kunne jeg til tider tage en skærmgraf ganske let uden problemer.

I webversionen finder du ikke muligheden for at gemme og dele. Plus, den forrige mulighed for at højreklikke og gemme billeder er også fjernet. Så man ville til sidst ende med at gemme en HTML-fil i stedet for en billedfil.

Men hvis nogen skulle få fat i et skærmbillede fra selve webversionen, er det desværre stadig muligt.

Forhåbentlig vil vi med tiden se flere tilføjelser til denne funktion. Indtil da, lad os vide, hvordan har du det med denne nye funktion.

Se næste: 5 måder Facebook's AI vil bekæmpe terrorisme; På Instagram og WhatsApp for