Sådan kommer du tilbage 'Glem dette netværk' iOS-indstilling, hvis det forsvinder

iOS har tilsyneladende haft en meget underlig bug i ganske mange år nu, som Apple aldrig har adresseret. Det er ikke udbredt, og det er ikke noget, der vil forårsage nogen alvorlig skade på din iPhone eller iPad, det er bare en lille gener. Af en eller anden grund helt tilfældigt, når du forsøger at afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværk detGlem dette netværk knappen forsvinder. Når dette er tilfældet, ville den eneste måde at afbryde forbindelsen være at slukke Wi-Fi helt.




Sådan får du din iPhone's Wi-Fi-indstillinger tilbage til, som de var |Shutterstock

Nogle gange er funktionen nyttig til at have, om du prøver at genoprette en netværksforbindelse eller ikke ønsker at oprette forbindelse igen til det netværk i fremtiden. Hvis du har bemærket detGlem dette netværk i Wi-Fi-indstillinger pludselig er forsvundet uden advarsel, du er ikke alene. Her er et trick, der har fungeret gang på gang for at få det tilbage.





Tricket til at komme tilbage 'Glem mit netværk'

På trods af at Apple endnu ikke har rettet denne underlige fejl, som nogle iPhone- og iPad-brugere sporadisk får, er der heldigvis en meget let rette op. Først skal du gå ind iIndstillinger og tryk derefter påWi-Fi.





Hvis du allerede er tilsluttet Wi-Fi eller bare har den tændt, skal du slå den fra for at deaktivere Wi-Fi helt. Vent cirka fem sekunder for at sikre, at det er fuldstændigt deaktiveret, og tænd derefter for Wi-Fi igen.

Rul ned helt til bunden af ​​listen over tilgængelige Wi-Fi-netværk. I stedet for at vælge netværket din iOS-enhed ser ikke ud til at ville ryste af, skal du trykke påAndet... i stedet.

Her skal du indtaste netværket og adgangskoden manuelt samt vælge typen af ​​sikkerhed. Indtast først netværksnavnet, som er nøjagtigt det samme som det navn, du er vant til at tappe for at oprette forbindelse automatisk.

Bemærk:Skriv netværksnavnet nøjagtigt, hvordan det er. Glem ikke mellemrum og alle former for tegnsætning.

Hvis du var tilsluttet et netværk uden en adgangskode, skal du allerede være færdig. Bare tryk påTilslutte øverst til højre for at oprette forbindelse igen til netværket. Hvis du har et kodeord, skal du først vælge sikkerhedstypen.

Mest moderne beskyttede Wi-Fi-netværk bruger WPA2 for sikkerhed, så prøv den først ud. Hvis ikke, kan du enten kontrollere bagsiden af ​​din router for at finde den sikkerhedstype, der normalt vises sammen med adgangskoden. Eller hvis du ikke har adgang til routeren, skal du bare fortsætte med prøve og fejl, indtil du har oprettet forbindelse.

Når du har valgt sikkerhedstype, skal du indtaste din adgangskode og trykke påTilslutte.

Du skal oprette forbindelse igen til dit velkendte Wi-Fi-netværk. Nu hvis du rammerInfo for at få flere oplysninger, skal du bemærke, at muligheden for atGlem dette netværk er blevet gendannet. Det er en underlig lille fejl i iOS, ja, men en, der løses temmelig hurtigt og nemt efter disse trin.

Hvis du vil blive en Wi-Fi-ekspert, tjek vores Wi-Fi-tip på iOS.

SE OGSÅ:Sådan får du adgang til delte Windows-mapper på iPhone (iOS) via Wi-Fi