Sådan deaktiveres Send til dine enheder i Chrome

Google Chromes funktion 'Send til dine enheder' kan fejlagtigt udvises til tider til trods for at være utroligt nyttigt. Det sender links til nogen af ​​dine andre enheder på få sekunder og er temmelig praktisk, hvis du regelmæssigt bruger flere enheder. Det er dog ikke for alle. Derfor kan du deaktivere Send til dine enheder i Chrome.







Måske foretrækker du den gammeldags måde bogmærke de websider, du vil besøge på dine andre enheder. Eller du finder det lille 'Send' -ikon, der dukker op på adresselinjen, hver gang du klikker på det en distraktion. Eller måske er der et frekt familiemedlem, der fortsat plager dig med faner.

Uanset årsagen, kan du deaktivere 'Send til dine enheder' på alle dine enheder, hvis du gerne vil have det ganske let. Så uden yderligere problemer, lad os komme i gang med desktopversionen af ​​Chrome (Windows og macOS) og derefter kigge efter henholdsvis Android- og iOS-versionerne af webbrowseren.



Bemærk: Du skal gentage processen på hver enhed, du vil deaktivere funktionen 'Send til dine enheder'.
Også på Guiding Tech



Top 5 Chrome-udvidelser til at blokere sideelementer
Læs mere




Deaktiver Send til dine enheder på skrivebordet

Deaktiverer 'Send til dine enheder' i Chrome på en Windows- eller macOS-enhed kræver, at du slukker synkroniseringsindstillingen Åbn faner. Hvis du gør det, fjernes ikonet 'Send' på adresselinjen. Desuden ser du heller ikke mulighederne 'Send til dine enheder' i genvejsmenuen, når du højreklikker på websider.

Hvis du deaktiverer denne synkroniseringsindstilling, forhindrer du imidlertid ikke i at se nogen af ​​de aktive faner på dine andre enheder, når du peger på indstillingen Historik i Chrome-menuen. Hvis det ikke er et problem, er her de nøjagtige trin, du skal følge for at deaktivere 'Send til dine enheder' i Chrome.

Trin 1: Åbn Chrome-menuen (klik på tre-prikkerne i øverste højre hjørne af vinduet), og klik derefter på Indstillinger.




Trin 2: Klik på indstillingen Synkronisering og Google-tjenester under afsnittet Personer.




Trin 3: Klik på indstillingen mærket Administrer synkronisering.




Trin 4: Sluk for kontakten ved siden af ​​Åbn faner.






Bemærk: Hvis synkroniseringen skifter på skærmen Administrer synkronisering vises nedtonet, skal du blot slukke for kontakten ved siden af ​​Synkroniser alt, og du skal være god.

Dette skulle deaktivere 'Send til dine enheder.' Bemærk, at enheden stadig vises på dine andre enheder, når du starter 'Send til dine enheder', men alle faner, du sender, vises ikke.

Også på Guiding Tech
#chrome
Klik her for at se vores kromartikelside



Deaktiver Send til dine enheder på Android

Ligesom på skrivebordet skal du slukke for synkroniseringsindstillingen Åbn faner for at deaktivere 'Send til dine enheder' i Chrome på din Android-smartphone. Men igen, hvis du deaktiverer denne indstilling, forhindrer det dig også i at se åbne faner på dine andre enheder, når du trykker på Seneste faner i Chrome-menuen.

Trin 1: Åbn Chrome-menuen (tryk på ikonet med tre punkter i øverste højre hjørne af skærmen), og tap derefter på Indstillinger. Tryk på Synkronisering og Google Services på skærmen Indstillinger, der vises.







Trin 2: Tryk på Administrer synkronisering. Fjern markeringen i boksen ved siden af ​​Åbn faner på listen over synkroniseringsindstillinger, der vises.







Bemærk: Hvis boksen ved siden af ​​Åbn faner vises nedtonet, skal du bare slukke for kontakten ved siden af ​​Synkroniser alt øverst på listen.

Når du starter Chrome igen, skal du ikke længere se muligheden 'Send til dine enheder', hver gang du forsøger at dele en webside i Chrome. Desuden vises websider, der sendes fra andre enheder, heller ikke.





Deaktiver Send til dine enheder på iOS

På Chrome til iOSved at slå synkroniseringsindstillingen Åbn faner fra, deaktiveres indstillingen 'Send til dine enheder' i Chrome Share Sheet og stopper links, der er sendt fra andre enheder, fra at dukke op. Som en påmindelse forhindrer dette dig også i at se aktive faner på dine andre enheder, hver gang du besøger afsnittet Seneste faner i Chrome-faneskiftet.

Trin 1: Åbn Chrome-menuen (tryk på ikonet med tre punkter i øverste højre hjørne af iPad eller nederst til højre på iPhone). Tryk derefter på Indstillinger.




Trin 2: Tryk på indstillingen mærket Synkronisering og Google Services




Trin 3: Tryk på Administrer synkronisering.




Trin 4: Sluk for kontakten ved siden af ​​Åbn faner.




Bemærk: Sluk for kontakten ved siden af ​​Synkroniser alt, hvis synkroniseringen på skærmen Administrer synkronisering ser gråt ud.

Tryk på Udført for at afslutte deaktivering af 'Send til dine enheder' i Chrome til iOS.

Også på Guiding Tech



Bør du bruge en synkroniseret adgangskode på Chrome?
Læs mere




Ingen leverancer accepteret

Hvis du ikke har til hensigt at bruge 'Send til dine enheder' i Chrome, vil deaktivering af funktionen ikke skade. Bare husk, at det gør du også forhindrer dig i at se aktive faner på dine enheder.

Hvis du vil have funktionen 'Send til dine enheder' igen på et senere tidspunkt, skal du gå tilbage til skærmen Administrer synkronisering på din enhed og aktivere indstillingen Åbn faner. Tingene skal være tilbage til det normale.

Næste op: Havder du at se alle disse udvidelsesikoner rodet op på skærmen i Chrome? Her er fem gode udvidelsesadministratorer, som du kan bruge til at tænde og slukke dem let.