Sådan slettes fotos fra iPhone, men ikke fra Google Fotos

hvis du Brug Google Fotos på din iOS-enhed, skal du undre dig over, om du kan slette iPhone-fotos, når de er uploadet til Google Fotos. Men hvis du prøvede at gøre det fra appen, skal du have bemærket, at billedet også bliver slettet fra Google Fotos. Så hvordan sletter man fotos fra iPhone uden at slette fra Google Fotos? Lad & rsquo; s finde svaret.




Hovedformålet med en fotolagringstjeneste som Google Fotos er at tage en sikkerhedskopi af dine fotos til skyen. Når det er gjort, er billederne sikre i skyen. Derefter kan man tænke på at slette fotos fra deres telefoner for at frigøre intern plads til andre apps og ting som musik.

Lad os tjekke forskellige metoder til at slette fotos fra iPhone, men ikke fra Google Fotos.







Sådan fungerer Google Fotos-app på iPhone

Når du installerer Google Fotos-appen, er det fungerer som en traditionel galleri-app på din iPhone. Det vil sige, det viser de fotos og videoer, der er gemt på din iPhone. Du kan dog også bruge det til at gemme dine fotos i skyen. Når backup-indstillingen er aktiveret, oprettes to kopier af fotos. En, der er til stede på skyen, og den anden er enhedskopi.

I tilfælde af at der ikke er en sikkerhedskopi af billeder på Google Fotos, og du bare bruger det som en galleri-app, fjernes det kun fra din telefon ved at slette dem. Sådanne fotos vises ikke i nogen galleri-app. Men hvis du har taget en sikkerhedskopi af dem, kan du slette dem fra iPhone og opbevare dem i Google Fotos.

Det er muligt, fordi enhedens kopi slettes uden at påvirke skyen. Processen er imidlertid ikke ligetil som ved at trykke på slet-knappen.





Slet fotos fra iPhone, men hold dem i Google Fotos

Der er tre metoder til at gøre det. Inden vi tjekker dem ud, skal vi se, hvad dets eftervirkninger er. Læs vores vejledning om hvad der sker, når du sletter fotos direkte fra Google Fotos.

Hvad sker der, når du sletter fotos fra iPhone, men ikke fra Google Fotos

Når du gør det, fjernes kun enhedskopien. Cloudkopien forbliver og er tilgængelig på photos.google.com. De vil også være synlige på din telefon, men kun i appen Google Fotos.

Bemærk: I alle de tre metoder, hvis iCloud er aktiveret, fjernes fotos også fra det. Finde ud af hvordan man fjerner linket til Google Fotos og iCloud. Lær også hvordan iCloud adskiller sig fra Google Fotos.
Også på Guiding Tech
Hvem kan se mine Google Fotos
Læs mere

1. Slet fra forskellige galleri-apper

Den nemmeste metode til at fjerne flere fotos fra iPhone, men opbevare dem i Google Fotos, er at slette dem ved hjælp af en anden app. Du kan bruge Apple Photos-appen eller hvilken som helst anden galleri-app på iPhone. Igen skal fotos først sikkerhedskopieres i Google Fotos.

For at sætte tingene i perspektiv, hvis du bruger Google Fotos-appen direkte til at slette fotos, slettes begge kopier (sky og enhed), mens de synkroniseres med hinanden. Men at slette fotos ved hjælp af andre galleri-apps sletter kun enhedskopien. Derfor vil din skykopi forblive sikker og uberørt.

Når fotos er slettet ved hjælp af andre galleri-apps, kan du stadig se dem i Google Fotos-appen. Men nu ser du skyekopien. For at bekræfte det skal du åbne ethvert billede i Google Fotos-appen, som du har slettet og stryg op. Hvis du ser & lsquo; Gem på enheden & rsquo; -knap, betyder det, at du ser skyekopien. Hvis du ser Slet fra enheden, betyder det, at fotoet stadig findes på din telefon.

Bemærk: Aktivering eller deaktivering af indstillingerne for sikkerhedskopiering og synkronisering har ingen indflydelse på denne metode.

2. Brug ledig plads

Google Fotos leveres med en indbygget funktion til at slette enhedskopi af fotos til frigør internt rum på både Android og iPhone. Det er kendt som Frigør plads.

Når den er aktiveret, fjerner den enhedens kopi af alle de sikkerhedskopierede fotos. Du vil se skyen kopi på din telefon. Denne metode er sikker, da kun de fotos fjernes, der er sikkerhedskopieret i skyen med succes. De billeder, der endnu ikke er sikkerhedskopieret, forbliver på din iPhone. Se vores detaljerede vejledning om hvad der sker, når du frigiver plads i Google Fotos.

Følg disse trin for at bruge det:

Trin 1: Åbn Google Fotos-appen på din iPhone.

Trin 2: Tryk på ikonet med tre linjer øverst og vælg Frigør plads.

Trin 3: En pop-up vises der viser antallet af fotos, der vil blive slettet. Tryk på Slet.

Trin 4: Hvis du prøver at frigøre intern hukommelse, skal du slette dem fra den nyligt slettede mappe i Apple Photos-appen. Ellers fortsætter de med at optage lager på din telefon, indtil de slettes automatisk efter 30 dage.

Åbn Apple Photos-appen. Det er den app, der kommer forudinstalleret på din telefon. Tryk på Albums. Rul ned, og tryk på Nyligt slettet. Vælg fotos og slet dem.

Tip: Hvis du ved et uheld sletter et foto, kan du hente det ved hjælp af den nyligt slettede mappe.
Også på Guiding Tech
# Hvordan-til / Guides
Klik her for at se vores vejledningsartikelside-artikler

3. Brug Delete Device Copy Feature

Ovenstående metode fjerner enhedens kopi af alle fotos fra sikkerhedskopien. Hvis du vil fjerne valgte fotos, kan du bruge den oprindelige funktion til sletning af enhedskopi.

Bemærk: For kun at slette et par billeder, kan du endda bruge metode 1.

For de uindviede tilbyder Google Fotos to typer sletningsknapper. Den ene er dit sædvanlige sletteikon, der vil fjerne fotos både fra din iPhone og Google Fotos-konto. Den anden sletningsknap (Slet fra en enhed) er tilgængelig ved at skubbe op på fotoet eller trykke på trepunktsikonet øverst på billedet.

Når du bruger denne funktion, fjernes kun enhedskopien som forstået af navnet. Da billedet er gemt på Google Fotos, vil du stadig se det (i form af skykopi) på din iPhone i Google Fotos-appen.

For at bruge det til et enkelt foto skal du åbne billedet og stryge op. Tryk på Slet fra enheden.

For flere fotos skal du vælge dem på startskærmen i Google Fotos-appen. Tryk derefter på ikonet med tre punkter øverst, og vælg Originale enhedskopier.





Hvad med utilsigtede slettede fotos

Hvis du har slettet fotos ved et uheld, kan du bringe dem tilbage fra Map-mappe med fotos. For at få adgang til dette skal du åbne appen Google Fotos og trykke på ikonet med tre linjer. Vælg Bin.

Vælg de fotos, du vil hente, og tryk på Gendan.

Også på Guiding Tech
Sådan fjernes en konto fra Google Fotos
Læs mere




Vær forsigtig

Da vi beskæftiger os med fotos og de cloud-tjenester, der er relateret til det, foreslår vi altid, at du prøver ovenstående metoder til en håndfuld fotos først. Når du er sikker på, at de er sikre i Google Fotos, kan du gå videre og slette resten af ​​dem. Du kan også flyt dine iPhone-fotos til Google Fotos og slet dem til sidst.

Næste op: Kan du ikke lide appen Google Fotos? Afinstaller det fra din iPhone. Ved hvad der sker med dine fotos efter afinstallation af appen.