Sådan opretter og administreres tilpassede Photoshop-arbejdsområder

Hvis du følger de forskellige tutorials på Photoshop, som vi har offentliggjort indtil videre, ved du, hvor kraftfuldt og alsidigt et værktøj Photoshop kan være, så du kan udføre forskellige opgaver lige fra enkel billedredigering til mere avancerede arbejdsgange. Faktisk har du bestemt en opgave hver gang du åbner Photoshop, men at skulle arrangere paneler og menuer på en bestemt måde hver gang vil kun bremse dig.




Dette er det problem, Photoshop-arbejdsområder løser. Arbejdsområder giver dig mulighed for at have de værktøjer, du har mest brug for til visse opgaver klar til hånden med et enkelt klik, hvilket gør din arbejdsgang meget glattere og sparer dig tid.



Photoshop leveres med en hel del af disse som standard, men derudover giver det dig mulighed for at oprette dine egne brugerdefinerede arbejdsområder. På den måde behøver du ikke at omarrangere alt, hver gang du vil udføre et specifikt job.





Tilpas dit eget Photoshop-arbejdsområde

Før du starter, skal du tænke over de vigtigste paneler, du bliver nødt til at arbejde med. Her er standardpanelerne Photoshop starter med i mit tilfælde.

Du kan slippe af med en af ​​dem ved at klikke og trække den væk fra resten. Når du gør det, skal du klikke på 'X' ikonet øverst til venstre for at lukke det. I dette eksempel kasserer jeg styles panel.

På lignende måde kan du trække de paneler, der vil være nyttige for dig, og stable dem sammen for lettere adgang. Træk blot den ene oven på den anden, indtil du har en stak, du er tilfreds med.

Her trækker jeg Afsnit fra gruppen nedenfor og placere den ovenfor.

For at få ekstra paneler skal du blot gå til Vinduerullemenu på menulinjen, og du vil se alle de forskellige tilgængelige paneler der.

Herudover kan du få adgang til standardarbejdsområderne samt dem, du opretter.

Som du kan se nedenfor, leveres Photoshop selv med et par arbejdsområder der er klar til at bruge. Klik bare på en af ​​dem for at aktivere det.

Alternativt kan du vælge ethvert arbejdsområde fra menuen øverst til højre i Photoshop på værktøjslinjen.

Cool tip: Du kan også bruge denne menu til at slette arbejdsområder eller til at nulstille standardeksemplerne, hvis du har foretaget ændringer på dem.

Når du har arrangeret de paneler, du har brug for på din foretrukne måde, kan du gemme det arrangement som et brugerdefineret arbejdsområde ved at klikke på Nyt arbejdsområde ... fra menuerne vist ovenfor.

Dette viser en dialogboks, hvor du kan give et navn til dit nyoprettede arbejdsområde.

Før du gemmer dit nye arbejdsområde, er der et par virkelig vigtige muligheder, som du også skal kontrollere: Tastaturgenveje og Menuer.

Hvorfor er disse indstillinger vigtige? Forestil dig, at du arbejder på et bestemt arbejdsområde, og du opretter bestemte genveje eller redigerer menuerne i Photoshop for at få arbejdet hurtigere. Problemet er, at hvis du kun gemmer dit arbejdsområde, bliver du nødt til at oprette både genveje og menuer igen, hver gang du bruger dette arbejdsområde.

Men når du vælger indstillingerne vist ovenfor, gemmes begge disse langs dit nye arbejdsområde, sparer dig meget tid når du arbejder med dem. Det er en utrolig værdifuld mulighed, ikke sandt?

Og der har du det. Nu hvor du ved om arbejdsområder, kan du konfigurere dine og begynde at spare tid hver gang du åbner Photoshop fra nu af. Selv tak!