Her er Sådan deaktiveres webunderretninger i Mozilla Firefox

I disse dage har næsten ethvert websted mulighed for at give brugerne skrivebordsunderretninger, men disse underretninger kan blive irriterende, især når du er midt i noget vigtigt.




Du kan muligvis lide underretninger fra et bestemt websted, men hvis de pludselig er begyndt at bombardere dig med det, er det tid til at lukke dem fra din ende.

Disse tricks kan også bruges til at administrere skrivebordsunderretninger, hvis du ved en fejltagelse har givet en side tilladelse til at skubbe meddelelser til din browser og ønsker at tilbagekalde den.

Læs også: Her er, hvordan du stopper websteder fra at spore din placering.

Chrome-brugere kan vælge, om de vil nægte meddelelsesadgang til alle websteder eller til specifikke, men Firefox-brugere nyder ikke denne frihed.

Når du har blokeret adgang til beskeder, i Mozilla Firefox-browseren, gøres det for alle de websteder, du skal besøge via browseren.





Sådan deaktiveres webunderretninger i Firefox?

Deaktivering af webunderretninger i Mozilla Firefox er ikke så simpelt som at gå til indstillingerne, da virksomheden ikke bagede indstillinger for anmeldelse og placering lige ind i præferencerne.

I stedet skal du bruge adresselinjen til at finde en måde at deaktivere dem.

Skriv 'about: config' i adresselinjen. Du bliver bedt om at få en advarsel på det næste skærmbillede, der antyder 'Dette kan annullere din garanti!'.

Bliv ikke bekymret, vælg bare 'Jeg accepterer risikoen' og søg på næste side efter 'meddelelser'.

Du finder flere muligheder; find 'dom.webnotifcations.enabled' og dobbeltklik på den.

Standardværdien for dette er indstillet til 'sandt', som vil vende sig til 'falsk' efter dobbeltklikken og statusændringen til 'brugersæt'.

Nu kan du ikke se pop op-vinduer på websteder, der beder dig om at give dem mulighed for at sende dig meddelelser.

At vende denne proces er så simpelt som at gå tilbage på samme måde via adresselinjen og dobbeltklikke på ‘dom.webnotifications.enabled’ igen, hvilket vil vende sin værdi tilbage til sandt, og du vil begynde at modtage webunderretninger fra websteder igen.