Google Maps giver dig mulighed for at spore venner i realtid

Kort efter annonceret fornyede belønninger og niveauer for dets Program for lokale guider på Google Maps har virksomheden opdateret sin elskede Maps-app med en anden funktion som giver brugerne mulighed for at dele deres placering i realtid med deres venner.




Denne funktion kan bruges enten når en af ​​dine kære eller venner befinder sig i et afsondret sted i sene timer, og du skal holde styr på deres placering for at finde ud af deres sikkerhed eller bare holde en fane på en vens ETA i løbet af en sammenkomst.


VPN

Funktionen til deling af placering er nyttig, da den giver enhedens ejer fuld kontrol over, hvor længe deres placering vil blive delt, og med hvem.



Læs også: 22 bedste Google Maps tip og tricks, som du vil elske.

Placeringen kan deles fra 15 minutter til op til tre dage eller på ubestemt tid, indtil brugeren manuelt slukker for den.

Den placering, der deles af en bruger, er kun tilgængelig for personer, der har et unikt link til at spore placeringen i realtid, og hvert link kan til enhver tid slukkes af den person, der deler det.





Hvordan deler og spores placering på Google Maps i realtid?

Google Maps til både iOS og Android har modtaget funktionen 'Del placering', som du kan få adgang til via sideskydemenuen i Google Maps-appen.

Når du har accepteret placeringspolitikken, tændes din enheds placering, og der oprettes et link til det samme.

Brugere kan direkte dele dette link via en hvilken som helst af deres messaging- eller sociale netværksapps, hvilket giver modtageren adgang til deres placering i realtid i den periode, linket er aktivt.

Det delte link kan derefter ses på modtagerens Google Maps-app.

Deling af placeringen under en rejse giver også modtageren adgang til din ETA som foreslået af Maps-appen, og placeringsadgangen tilbagekaldes, når du har nået destinationen.

Denne funktion kan være nyttig, når du planlægger en sammenkomst med venner eller holder øje med din yngre sted.