Deaktiver Outlook.com fra at logge dig automatisk på Live Messenger

Outlook.com blev lanceret med meget fanfare og brugernes syntes at værdsætte Hotmail-efterfølgeren, der fulgte med et renere og bedre udseende. Masser af nye funktioner og interface ændringer, dog ikke uden sin egen andel af irritationsmomenter - hvoraf den ene er auto-login til Live Messenger.




Den web messenger der kan integrere andre sociale mediekonti er bare fantastisk, men hvis du ser nøje i brugerprofil-badgen i øverste højre hjørne, vil du se, at der kun er to messenger-muligheder tilgængelige. Du kan kun være tilgængelig eller usynlig, og det betyder, at så længe du er logget ind på Outlook.com, vil du være logget ind på messenger, uanset om du kan lide det eller ej.



Den usynlige mulighed fungerer måske for nogle, men mest er det en stor gener. Folk sender måske mig beskeder, der tror, ​​at jeg er offline, men jeg vil fortsætte med at få dem midt i mit arbejde. Da jeg er usynlig kan jeg ikke svare på meddelelserne, og da jeg ikke er logget ud, kan jeg ikke forhindre dem i at dukke op.



Jeg ved ikke, hvorfor Microsoft har gjort det på denne måde, men i dag vil jeg vise dig, hvordan du kan deaktivere denne automatiske login til Live Messenger på Outlook.com.





Deaktivering af Outlook.com Messenger

Vi redigerer Windows-hostfil til opgaven, og hvis du er i tvivl om, hvordan du redigerer og ændrer Windows-hostfil, kan du henvise til vores artikel om blokerer visse websteder på computeren.

Trin 1: Åbn Windows Run-boksen, og kør kommandoen % SystemRoot% system32 drivers etc hosts.

Trin 2: Filen åbnes i Notepad i de fleste tilfælde, men hvis du får en åben med dialogboks, skal du vælge Notepad, da vi bliver nødt til at redigere filen. Bare sørg for at have administrative rettigheder på din computer.

Trin 3: I slutningen af ​​notepad-filen skal du tilføje linjen 0.0.0.0 geo.messenger.services.live.com og gem det. Hvis du har problemer med at gemme filen, skal du køre notepad med administrative rettigheder og forsøge at ændre filen igen. (dybest set skal du højreklikke på Notepad og klikke på Kør som administrator)

Dette trick sikrer, at din browser-messenger ikke kan nå serveren, og at du ikke opretter forbindelse, selvom du er logget ind på din e-mail-konto.





Konklusion

Deaktivering af Windows Live Messenger fra at logge ind ændrer ikke nogen anden meddelelseskonto, der er knyttet til Outlook.com. Hvis du senere også ønsker at bruge web-messenger til Live, skal du blot slette den linje fra værtsfilen og gemme den igen. Enkel.