Kan folk se, om jeg skærmbillede deres Facebook-profilbillede?

Lad os indrømme det, vi er sociale dyr. Der er kun en ubetydelige få, der ikke er på Facebook eller i forskellige andre former for sociale medier. Men så sjovt disse sociale medieplatforme er, fortsætter emnet med privatlivets fred.




Så imellem dilemmaet med deling og beskyttelse, der opstår et spørgsmål - kan folk vide, om jeg skærmbillede deres Facebook-profilbilleder?

Hvis du er den tage skærmbilleder, så er svaret rungendeNej.Facebook informerer ikke personen, hvis du tager et skærmbillede af deres profilbillede. I modsætning til Snapchat, her er den eneste anmeldelse, du får, fra din telefon, at du har taget et skærmbillede.

Se mere: Kan jeg se, hvem der har set min Facebook-profil?

Det samme kan siges om Facebook Messenger også. Uanset om det er en chat med en ven eller en komplet fremmed, fungerer screenshots-funktionaliteten mere eller mindre som i enhver anden app - bare telefonen, der informerer dig om skærmbillederne.

Men så, hvis du er en, der virkelig er bekymret for din billeder flyder rundt i de sociale medier, der er ikke rigtig meget, du kan gøre. Bortset fra, selvfølgelig, aldrig offentliggøre et billede eller begrænse publikum til dine venner.

Tjek disse seje Facebook-funktioner, som du ikke kendte



Screenshot Alternativer

Facebook har en robust indbygget Del alternativ, som du kan bruge, hvis du ikke har det godt med at tage skærmbilleder. Alt hvad du skal gøre er at trykke på delingsknappen og sende den videre til din ven, der allerede er på Facebook.

Hvis det ikke er tilfældet, kan du trykke på i tre-punkt-menuen og vælge Del ekstern, der bruger en masse tredjepartsindstillinger som Whatsapp, Meddelelser, Instagram osv.





Hvad holder fremtiden?

I betragtning af at der er næsten 1,94 milliarder aktive Facebook-brugere i løbet af en måned, er det på høje tid, at Facebook introducerede en strammere kontrol over, hvem der kan gemme eller downloade dine profilbilleder. Og det har bemærket, ser det ud til. I det seneste har nogle brugere rapporterede se en profilbillede vagt på Facebook-appen til Android.

Dette profilbillede vagt viser vandmærkelignende linjer ved download og begrænser skærmbilledet, indtil det er på profilbillede.

Tilsvarende vil muligheden for at dele eller gemme ikke være der for de beskyttede profilbilleder. Og når du taler om skrivebordsversionen, vil du ikke længere kunne gemme billedet som en billedfil. I stedet bliver den downloadet som en HTML-fil, hvilket er tilfældet med de fleste af webstederne.

Men som det er tilfældet med de fleste af de eksperimentelle funktioner, vil det tage nogen tid, før det er fejlfrit.

Kort sagt er dette, Facebook sender ikke meddelelser, når du tager skærmbilleder, men alligevel ville det være en etisk måde at bruge delefunktionerne. Og hvis du gerne vil tage det lidt højere, skal du tage samtykke fra personen, inden du trykker på download-knappen. Men så, som de siger, en gang du del noget på Facebook, det er lig med at råbe det samme ud for hele verden.