4 måder at sikre din Snapchat-konto på

snapchat er hurtigt dukket op som en af ​​de foretrukket destination for unge til at dele deres fotos med venner, især på grund af dens selvdestruktionsfunktion og utal af filtre og andre billedforbedringsfunktioner.





Men da sociale medier stadig kan betragtes i sin spædbarn, da verden vænner sig til det virtuelle liv, der strækker sig ud over grænserne, er der en masse forholdsregler, der skal tages for at holde dine data sikre online.

Selvom Snapchat måske kan virke som en ufarlig app, hvor alt det, du poster, slettes inden for få sekunder, er ikke alt så sort / hvidt, som det kan synes at være.



Læs også: Opbevarer Snapchat dine snaps længere end du tror?



Del kun med venner

Den bedste måde at beskytte dit privatliv online er at dele dine sociale opdateringer med kun dine venner, da du også vil dele dit sociale liv med dem i den virkelige verden.



Som standard indstiller Snapchat en brugers konto til kun ven, hvilket betyder, at kun de brugere, der har tilføjet dig tilbage, kan sende Snaps eller se din.

Hvis du indstiller det til Enhver, kan alle, der bruger Snapchat, få adgang til og kigge på dit øjeblik.

Nu ville du ikke tillade, at fremmede kigger ind i dit hus, når du fejrer med dine venner, ikke? Så hvorfor skulle du gøre det på Snapchat? Pas på nysgerrige øjne.

Dette betyder også, at du bør undgå at dele dit brugernavn eller din Snapcode offentligt i andre sociale medier-profiler, som du ejer - ellers vil du udslette en åben invitation til fremmede til dit parti.





Tænd 2FA

At sikre din konto fra uautoriseret adgang er afgørende for sikkerheden på Internettet, og en af ​​de bedre muligheder for at sikre dit login er tofaktorautentisering.

For at aktivere det, skal du gå til indstillingerne i din Snapchat-app ved at klikke på ikonet 'Spøgelse' øverst på skærmen og derefter tappe på ikonet for 'tandhjul'.

Rul ned til det sted, hvor du ser 'Login-verifikation', og tryk på det. I den nye skærm skal du rulle til bunden og trykke på 'Fortsæt'.

Du kan vælge at bekræfte din profil via Tekst eller en godkendelsesapp og derefter fodre modtaget koden til appen.





Vær forsigtig, hvad du poster

Udgivelse af latterlige opdateringer på Snapchat er blevet en norm blandt brugerne, men du skal være forsigtig med, hvad du poster på tjenesten.

Selvom Snapchats er programmeret til selvdestruktion efter en bestemt tidsramme, eller efter at alle de tilsigtede modtagere har set det, er der tredjepartsapplikationer, der tillader andre brugere at gemme dine Snaps, før de er gået for godt.

Ja, og der er også muligheden for at tage et skærmbillede. Så når du poster på Snapchat, skal du huske på, at uanset hvad du lægger mærke til sidst forbliver på internettet for evigt.





Deaktiver hurtig tilføjelse

Skjul fra Quick Add er en anden nyttig måde at beskytte dit privatliv og sikre din konto på samme tid.

Deaktivering af din profil fra Hurtig tilføjelse betyder, at venner af venner eller personer fra din telefonkontaktliste ikke kan finde og tilføje dig via afsnittet 'Hurtigt tilføj' på Snapchat.

Ikke alle dine venners venner er dine venner eller telefonnumre på din enhed er af dine venner, så det er en god ide at tilføje direkte og lade dine venner tilføje dig snarere end at tage ruten 'Hurtig tilføj'.

For at deaktivere Hurtig tilføjelse skal du få adgang til indstillingerne i Snapchat-appen, rulle ned til 'Hvem kan' underoverskrift og finde 'Se mig i hurtig tilføj'. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet på det næste skærmbillede.

Læs også: Hvorfor jeg slettede min Snapchat for mit helbred ... og hvorfor du burde også.

Et bonustips - også et, der gentages over internettet - er at bevare en stærk adgangskode. Hvis du ikke tror på styrken i password manager (eller manglen på dem), så glem ikke det tjek dette indlæg af Ajinkya, kan det hjælpe.